tisdag 14 december 2010 | Skriven av:

Efter en heldag i sessionssalen avslutades med en middag på Bäckaskog slott. En del i middagen var ett litet körslag. Samtliga middagsgäster delades upp i 3 lag och fick “framföra” ett nummer. Vår grupp fick temat “ROCKMENSCH” och vår ledare var The Creeps frontfigur. Allt gick som det skulle och vår grupp vann.
Maten var god och totalt blev det en mycket trevlig kväll med många personliga möten. Jag är ny i regionfullmäktige så det var ett utmärkt tillfälle att knyta samman namn och ansikte.

Nu har andra dagen startat och vi har klarat av budgeten. Just nu debatteras Trafikförsörjningsplanen 2011.

Kvar idag är alla val och val till SKL:s kongress. I dag är det tänkt att jag ska väljas till ordförande i Kulturnämnden. I går fick jag ett samtal från Sydsvenskan och av detta blev det en liten spalt under Kultur & Nöje.

Träffar: 2

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>