torsdag 25 november 2010 | Skriven av:

Just nu är det vinter i Lund. det har snöat relativt mycket idag och det har snöat vertikalt vilket det inte alltid gör. Det är vitt överallt och tempen är strax under nollan. Snön lyser onekligen upp i höstmörkret.

Tyvärr finns det ingen tillstymelse till snö- och halkbekämpning. Man kan dock ana att det spritts ut salt och lite stenskärvor. Det gör att det bli väldigt svårt att ta sig fram på cykel- och gångbanor. Det blir dessutom slaskigt och det kommer med stor säkerhet att frysa till så det kommer att bli glatt värre.

Just nu sitter jag och slötittar på Lunds kommunfullmäktige. Höjdpunkten är Budget 2011.

Känns helt OK att bara titta på webTV. I nästa vecka får jag min dos av fullmäktige. Då är det nämligen regionfullmäktige. Det äger rum på tisdag, 30/11 kl. 13.00 och kan följas via webTV.

Regionens budget tas på ett tvådagars möte i december. Inför detta regionfullmäktige ska regionstyrelsen ta beslut. Det kommer att ske på tisdag några timmar innan regionfullmäktige. Det innebär att det blir en diger dag. Speciellt när man inkluderar restiden till och från Kristianstad.

I morgon bär det av till Västerås där Miljöpartiets Kommun- och Landstingsdagar äger rum. Det kommer miljöpartister från hela landet för att bevista många intressanta seminarier.

Just nu är det genomläsning av handlingarna inför regionstyrelsen. Det är 4-5 cm hög pappersbunt som ska gås igenom.

Träffar: 3

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>