torsdag 26 augusti 2010 | Skriven av:

Sitter på kommunfullmäktige. Av 23 ärenden har vi nu hunnit till ärende 13 så vi lär behöva bordlägga en del. Mycket snack har det blivit och knappast har de som lyssnat blivit mycket klokare.

En interpellation handlade om Lilla Teatern. Alliansen har satt igång ett arbete som skapar oro. Trots att inget beslut är taget att sälja lokalen på Stortorget där Lilla Teatern har sina lokaler. Det hela skapar en situation som visar att Lund saknar politisk ledning. Förvaltningar arbetar med att hitta nya lokaler till Lilla Teatern utan att något politiskt beslut.

På kommunfullmäktigemötet ville alliansen inte sälja Stortorget 1 men ändå har man skapat en oro för Lilla Teatern och dessutom har man tagit resurser från förvaltningar för att hantera försäljningen.

Kanske är det så att alliansen inte är överens. Det är i alla fall olyckligt att detta har skötts på detta sätt. Rimligen borde det finnas politiska beslut innan man ger förvaltningar uppdrag som tar resurser från redan pressade verksamheter.

Nu är klockan 22.30 och då ska vi sluta. Ärendet som diskuteras är en motion från mljöpartiet, socialdemokraterna, demokratisk vänster och demokratisk vänster som handlar om personalpolitik.

Det märks att det är valår. Mycket snack och lite verkstad.

Träffar: 3

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>