torsdag 26 augusti 2010 | Skriven av:

Nu var det ett tag sedan jag skrev på bloggen. Anledningen till detta är att det inte funnits tid. Visserligen är det fortfarande 24 timmar per dygn men skillnaden är att antalet arbetsuppgifter har ökat, mest beroende av att det är valår.

Tyvärr har detta inneburit att jag inte har kunnat spendera så mycket tid på kolonin. Detta är verkligen tråkigt då det händer en hel del med de små kattungarna. Kattungar som nu inte är så små längre.

Nu har vi släppt ut kattungarna och de älskar verkligen att busa runt på kolonin. De klättrar i träd, springer och jagar varandra, ligger och myser lite var stans i trädgården och i stugan. Ibland försvinner de in på andras kolonier men de kommer hittills alltid tillbaka. Speciellt när det är dags för mat. Även när det är busväder har de inget emot att vara inomhus.

Mamma Ella håller också till på kolonin. Hon verkar vara lite kluven inför kattungarna. När kattungarna närmar sig henne fräser hon åt dem utan att skada dem. Hennes sår efter steriliseringen är nu nästan helt läkt. Trots att hon är väldigt rädd så vill hon gärna bli klappad. Hon buffar och lägger sig på ryggen och visar magen. Tyvärr är hon för rädd för att få lite klappar på magen trots att hon visar att hon vill.

Vi försöker fortfarande hitta ett hem till Alice som kanske borde kallas Allan för det verkar vara en hane. Alice/Allan är en riktig skönhet som borde kunna vara fotomodell till kända kattmatsmärken. Hon/han börjar också bli lite mer tam och vill ibland kela riktigt mycket.

Träffar: 3

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>