Inlägg den 28 augusti 2011

sön
28
aug
2011
söndag, 28 augusti, 2011 | Skriven av:

Nu har det regnat och regnat så nu är jag riktigt trött på det. I dag verkar det dock som om vi får en dos solsken. Hade det inte varit för kissarna hade vi nog flyttat till Lund redan. Inga sköna sommarkvällar i trädgården hittills men man vet ju aldrig hösten kan ju bli fin.
Kissarna stortrivs och är ute hela dagarna oavsett väder. Ibland går det hett till när det kommer besökande katter. Just precis var Pinglan här. Vi vet inte vad katten heter men den har en pingla så man hör när den kommer på besök. Denna gång kom tre katter rusande in på verandan och det såg ut som om Pinglan anföll en av våra tre. Det gick så fort så det gick inte att se vad som egentligen hände. Lyckligtvis har det inte blivit några blodiga strider. Nu ligger Brummis på verandan och vaktar.
Kattmamman Ella kommer nästan dagligen och det verkar som om relationerna mellan mamma och kattungar har blivit bättre. De hälsar på varandra artigt och respekterar varandra utan att bråka. Ibland blir de lika uppjagade och springer iväg tillsammans utan att veta vem som jagar vem.

Nu är det skördetid. Plommon, päron och björnbär är redo att skördas och äppelträden börjar bli redo. Nu när solen skiner är det riktigt vackert och skönt. Det är en hel del blommor kvar och våra Afrikas Drottning blommar även i år. De har klarat regn och storm bra.

Träffar: 21

Kategori: katter, koloni  | En kommentar