Inlägg den 09 november 2010

tis
9
nov
2010
tisdag, 09 november, 2010 | Skriven av:

Har sedan en lång tid inte köpt några skvallertidningar typ Expressen/KvP. Just nu känns det helt rätt. Man blir så arg när de publicerar namn och foto på den häktade mannen i Malmö.
Varför gör de detta mer än för att tjäna pengar?

Om de vill att mannen ska ställas till svars och dömas har de nu lyckats försvåra detta. De fotokonfrontationer som polisen tänkt genomföra kan bli helt betydelselösa. Hur vet man att utpekningen inte bygger på att man sett bilden i tidningen och på nätet.

Nu är det inte bara Expressen/KvP som märker ut sig utan det finns en del s k nättidningar som även lagt ut foto och namn.

Träffar: 35

tis
9
nov
2010
tisdag, 09 november, 2010 | Skriven av:

Sitter på X2000-tåget mot Stockholm och passerar just Nässjö som nu är klätt i vinterskrud. Jag ska byta i Mjölby för att åka vidare till Örebro. I Örebro ska jag vara med på Klimatkommunernas medlemsmöte. Såg att det var klass 1 varning med snö och kraftig vind i Örebro.

I Småland har det kommit en del snö så det är riktigt vacker att se ut genom tågfönstret. Är dock inte riktig redo för vinter och snö. Har dock varma kläder med mig men det känns alldeles för tidigt med att pulsa i snö.

Åker med ett tidigare tåg än nödvändigt eftersom biljetten var billigare. Skönt att ha god tid på sig. Stress är inte nyttigt. Kan använda tiden till att läsa handlingarna inför regionstyrelsen den 15 november. Det finns många dokument att sätta tänderna i. Bland annat ska ägardirektiven för Malmö Opera och Musikteater AB upp till beslut. Sedan finns det en granskning regionens revisorer “Effektivitet i sjukvården”.

Träffar: 3