Inlägg den 10 oktober 2010

sön
10
okt
2010
söndag, 10 oktober, 2010 | Skriven av:

Följ min blogg med bloglovin

Träffar: 2

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar
sön
10
okt
2010
söndag, 10 oktober, 2010 | Skriven av:

Just nu pågår det mycket diskussioner runt om i landet i form av förhandlingar. Det parlamentariska situationen är väldigt osäker. I många kommuner finns det ingen majoritetsbildning om man utgår ifrån de traditionella blocken.

Alla dessa diskussioner tar tid. Alla vill ju ha maximal utdelning. De flesta förhandlingar går framåt men det finns vissa där det är ren stiltje. Alla förhandlingar måste vara klara absolut senast i början av november då de nya regionfullmäktige och kommunfullmäktige sammanträder för första gången efter valet.
Då kan man vara ganska så säker att det finns ett förslag i alla fall.

Katterna känner sig allt mer hemma. Nu fungerar toalettbesöken bra, peppar peppar ta i trä …
Däremot har de hittat något som är jätteroligt men som inte är lika kul för oss och det är att krafsa i blomkrukor och leka med jordklumpar.
De försöker också klättra i de större krukväxterna men det går inte så bra. Krukorna välter och ännu mer jord kommer på golvet vilket är jättekul om man är katt.

Katterna tar tillvaron med ro. Jag är helt säker på att de längtar ut men samtidigt så tycker de att det är skönt att ligga i värmen och mysa.

Nu ska vi åka till kolonin och stänga igen den för vintern. De finns en del kvar att göra. Sedan blir det bara enstaka besök under vintern.

Träffar: 1