Inlägg den 19 juli 2010

mån
19
jul
2010
måndag, 19 juli, 2010 | Skriven av:

En del av er är säkert trötta på att läsa om katterna men jag inte låta bli. Efter framgångar med socialiseringen så bara försvann de i lördags kväll/natt. Sedan dess har bara kattmamman, Ella, varit här och ätit.
Lite trist eftersom vi gjort framsteg med kattungarna. Kanske är det orsaken varför kattmamman flyttade. eller beror det på ett antal hankatter som driver omkring och och skvätter.
Ella tyckte inte om uppvaktningen utan låg och morrade och körde iväg uppvaktarna.
Får se om de kommer i kväll. Ella kommer nog en sväng men kommer de små ???

I dag har det annars varit rätt så behagligt. Lite regn hade inte skadat men det kommer först på torsdag om man nu ska tro på vädersiarna.
Det växer rätt hyfsat trots torkan. Roligt att det blir äpplen i år även om spinnarnas angrepp nog var större än förra året.
Tempen sjunker nu på kvällarna så att det nästan blir läge för att ta på sig en tröja.

Vid sådana här tillfällen, “semester m.m.” är det bra med datorer och internet. När man måste göra något så kan man göra det mesta utan att lämna kolonin så länge det bärbara bredbandet fungerar. Har haft problem att det inte vill koppla upp sig trots att den visar att allt är OK. Det är en inställning som ändras av någon anledning. I bland blir det så konstigt att det bara är att avinstallera och sedan installera på nytt.
Det tar lite tid men det hjälper.

Träffar: 5

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar