Inlägg den 17 juli 2010

lör
17
jul
2010
lördag, 17 juli, 2010 | Skriven av:

I dag var det inte så varmt så det blev lite gjort i trädgården. Äntligen så planterade vi ut en fikonplanta som stått och väntat i en kruka på att vi ska hitta en plats i trädgården. Vi har ingen perfekt plats men nu är den i jorden i alla fall. Flyttade även ett nytt skott från en krusbärsplanta.
Odlingarna går inte så bra i år. Dels pga att vi sådde lite sent och att vi sedan inte har skött det så bra. Men det blomstrar ändå och det ska nog bli lite skörd. Snart får vi ta upp löken som annars går i blom.

I dag gjorde vi fruktdrink på bär från trädgården, jordgubbar, smultron, krusbär, vinbär. Smaskens …

Katterna är väldigt aktiva och busar överallt. Titt som tätt får vi besök av en svart katt som vår kattmamma störs av. Ibland hör man kraftiga morrande och då ligger den svarta katten på vår tomt. Den svarta verkar inte aggressiv på något sätt och är rätt så djärv. Den går in i vårt hus och kollar om det finns någon mat.

Bäst vore om denna katt flyttade till några andra kolonier så att vår lilla familj får lite ro. Socialiseringsprocessen går långsamt men framåt. Vi måste nog öka takten om vi ska kunna hitta hem till alla.

Vi får se …

Träffar: 6

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar