Inlägg den 14 juli 2010

ons
14
jul
2010
onsdag, 14 juli, 2010 | Skriven av:

Skönt att man kan jobba från kolonin. Mycket prat i telefon har det blivit idag så det är tur att det finns handsfree. En del jobb med hemsidor har det också blivit. Ska snart vara klar med layouten på Mp Skånes regionprogram för 2010-2014.

Det har varit varmt hela dagen så det har varit svettigt utan att man direkt gjort någon fysisk ansträngning.

Idag har jag gjort en kattlucka till vår veranda. Nu återstår det att se om någon vill använda den.
Samtliga katter blir mer och mer socialiserade. I dag höll de till “på” verandan istället för “under”. det var dessutom nästan att kattmamman gav di till ungarna på verandan.
Hon har ett specialställe under en stor pionbuske och precis utanför vårt köksfönster. Bra för oss så att vi kan kolla läget. Mysigt att se. Hon tar väl hand om sina små ungar vilket känns bra.

Träffar: 6

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar
ons
14
jul
2010
onsdag, 14 juli, 2010 | Skriven av:

I dag var det varmt. Jag svettades utan att ens röra mig. Skönt att vara på kolonin men inte i stan på ett kontor.
Nu är jag i alla fall på kolonin och allt är lugnt. det är riktigt skönt ute nu. Synd att det är så mörkt annars hade det varit perfekt trädgårdsväder.
Lilla Grå har hittat en ny plats att ligga på, i en vrå på fönsterbrädan. Hon är mycket reserverad men det går att klappa henne och hon vågar ligga nära men kan också komma med ett litet fräs.
Sixten börjar bli riktigt hemtam. Han vill så gärna få kontakt. Han lägger sig på rygg och sträcker sig mot min hand, rullar runt och tar emot en liten klapp på tassen. Han kommer snart att krypa upp i knäet.
Nu ligger alla ungarna, på verandan och sover sött. snart ska jag göra detsamma.
I morgon blir det till att göra en kattlucka till verandan så att de små liven får en skyddad ingång till verandan.

Träffar: 8

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar