Inlägg den 06 juli 2010

tis
6
jul
2010
tisdag, 06 juli, 2010 | Skriven av:

GP skriver : Maud Olofsson avfärdar avgångsrykten

Centerledaren Maud Olofsson tänker inte avgå.
-Det är exempel på dirty campaigning, säger hon till TT.
Efter en debatt med Miljöpartiets språkrör Peter Eriksson i måndags, då han sade att han trodde att Olofsson avgår efter valet, så startade ryktena i Visby. Expressen hävdade i tisdagens tidning att de har centralt placerade centerkällor som säger att Maud Olofsson kommer att avgå.

Ja visst är det trist när media drar iväg och gör en höna av en fjäder. Någon gång måpste ju Maud avgå frågan är bara när.

Om det är ett rykte eller ej kan man ju undra över. Mauds egen kommentar kanske avslöjar sanningshalten i det hela. Eller vad säger ni om hennes slutkommentar:

Att även centerpartister skulle hävda samma sak, vill hon inte kommentera. Hon försäkrar att hon inte har några planer på att avgå.
-Jag sitter kvar så länge som det är roligt och jag har förtroende, säger centerledaren.

I valet 2006 fick (C) 7.88 % och i många mätningar har de legat när 4 % tom under 4 % i vissa mätningar.
Dessutom så ligger (C) extra illa till enligt SVT.

Svagast stöd
Det ser däremot värre ut för Centerpartiet, som den senaste tiden gått kräftgång i opinionen och legat farligt nära fyraprocentspärren. Centerpartiet är nämligen det riksdagsparti, som har svagast stöd bland den grupp som kallas kärnväljare.
-Centerpartiet har det svagaste kärnstödet. De är mest illa ute bland riksdagspartierna.

Frågan är, “Är det Maud som har förtroende för något” eller är det så att förtroendet för Maud har minskat.
Så hur kul är detta för Maud?

Träffar: 7

Kategori: valet2010  | 2 kommentarer
tis
6
jul
2010
tisdag, 06 juli, 2010 | Skriven av:

Det är svårt att motstå färsk strömming speciellt om man är en liten hungrig katt. Som vegan är det dock inga problem.
Skönt att komma tillbaka till kolonin och mötas av små tassar. På vägen från tåget handlade jag världens godaste tomater på Morot & Annat. Är ni i närheten av Drottningtorget i Malmö rekommenderar jag ett besök i denna affär. Vägg i vägg ligger Fiber Fin där man kan köpa kläder producerade av ekologiskt odlade material.

Träffar: 8

tis
6
jul
2010
tisdag, 06 juli, 2010 | Skriven av:

I dag skulle jag göra en annons och skicka in den till Metro. Mitt mobila bredband brukar alltid fungera förutom att man ibland måste ta ut modemet och starta om programmet som hanterar kommunikationen. I dag blev det tvärstopp och jag installerade om programmet men det hjälpte inte. Jag ringde support men de kunde inte hjälpa mig. De gjorde saken värre genom att ge mig fel instruktioner. De sa att jag skulle ha DHCP på automatik och då fanns det ingen chans att det skulle fungera.
Efter diverse egna tester och borttagande av program och drivrutiner så började det fungera men då hade jag redan åkt till Lund för att göra annonsen.
Man ska inte vara ute i sista minuten det är då sådana saker händer. Nu gick allt bra ändå. I och med att jag åkte till Lund kunde jag köpa ett nytt färskt bröd på St Jakobs bageri på Klostergatan. Så inget ont som inte har något “gott” med sig …
Annonsen blev gjord och inskickad och det mobila bredbandet fungerar igen och jag har lärt mig vilka inställningar det ska vara under “nätverk”.

Positivt också är att de små liven har kommit tillbaka. De fanns på verandan när jag yrvaken öppnade dörren. Alla fyra satt och väntade å verandan och var väldigt hungriga och slukade maten snabbt och elegant.

Funderar på att göra egen mat till katterna. Det är knappast de bästa köttbitarna som finns i kattmaten. Hade dessutom varit bra om man kunde minska köttmängden.

Är det någon som lagat vegetarisk kattmat och tillsatt taurin, ett protein som inte finns i vegetabilier?

Man vill ju inte riskera katternas hälsa genom att ge dem felaktig kost men samtidigt vill man ju inte stödja “köttindustrin”.
Hur man än gör så har man ändan bak …

Träffar: 9

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar