Inlägg den 16 april 2010

fre
16
apr
2010
fredag, 16 april, 2010 | Skriven av:

SDS skriver : Fler anklagelser om valfusk i M

Nu kommer nya anklagelser om valfusk inom Moderaterna, och de påstås nå upp till partitoppen. Ibrahim Adan kandiderade för Moderatena i Tensta och Rinkeby i valet 2002 och säger att han fick hjälp att fuska i provvalet.

Tidigare i år avslöjades valfusk i årets provval. Samtidigt lanserar nu moderaterna “Moderaterna står för rättvisa“. Är det rättvisepatos som driver moderaternas valfusk.

Moderaterna ska vara ett parti för alla och för hela Sverige och som står för verklig rättvisa, enligt partisekreteraren Per Schlingmann.
-Det är enorma anspråk vi har, sade han på partiets kommunala rikskonferens.
I valrörelsen för fyra år sedan utmanade partiet väljarnas föreställningar om Moderaterna när man kallade sig för det verkliga arbetarpartiet.

I valet 2006 lyckades moderaterna. De fick många extra röster genom att ge sken att vara ett parti för vanliga löntagare. Trots detta så har alla förslag hittills mest gynnat de som har höga inkomster.

De jobbar verkligen mycket med det yttre. Moderater ska inte visa sig med slips och pärlhalsband för att de ska visa att de är “vanliga människor”. Kommer det att ge en rättvis bild av moderaterna?

Fyra år har gått förlorade, nu är det upp till väljarna att syna bluffen.

Sverige behöver verkligen en ny regering.

Träffar: 9

Kategori: valet2010  | En kommentar