Inlägg den 05 april 2010

mån
5
apr
2010
måndag, 05 april, 2010 | Skriven av:

Inte för att jag firade påsk på något sätt men skönt har det varit med fyra lediga dagar. i morgon börjar allvaret igen. I dag var vädret lite bättre än i går men svalt. Solen tittade fram några gånger.
Oavsett vädret har det varit skönt att bara tänka på kolonin. En del återstår att fixa med men nu är det helt beboligt. Snart får vi kanske även vatten i kranarna.

Det är alldeles för blött och för kallt att så frö men några dagar med sol så ska det säkert bli bra.

Skönt att ha varit helt TV-fri. Har spenderat alldeles för mycket tid framför TV:n i vinter. En del program har varit lärorika och intressanta men det är så lätt att sitta kvar i fåtöljen och slötitta på något som man annars aldrig skulle tittat på. Det slipper man nu för på kolonin har vi ingen TV.

I morgon ska jag köpa avloppsrör och kranar så att själva arbetet med vatten och avlopp kan börja. Förhoppningsvis blir det några torra dagar så att det är lite lättare att gräva. Det återstår en del jobb men vattnet ska kunna bli klart denna veckan under förutsättning att de som lagt in nytt avlopp kommer och öppnar vattenventilen.

Den som tycker bäst om att vi flyttat till kolonin är Lisa. Hon har fått ett nytt liv. Hon tycker det är kallt men älskar ändå att ta sig en tur kring ägorna och nosa och lukta. Kattmyntan har inte kommit så långt men det hindrade inte Lisa från att ta sig en dos.

Träffar: 6

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar