Inlägg den 27 mars 2010

lör
27
mar
2010
lördag, 27 mars, 2010 | Skriven av:

Är i Stockholm på miljöpartiets förtroenderåd (FR). Ska nu gå och äta frukost. Tidsschemat ändrades i går så vi börjar redan kl. 8.00. Helt OK bara det att frukosten på hotellet börjar serveras kl. 7.30. Ska försöka smita in lite innan halv åtta. Frukosten för en vegan är inte speciellt imponerande men man får i sig lite näring i alla fall. Annat är det när man är på Förbundet Djurens rätts riksstämma. Då kan man få en riktigt frukost som är helvegan. Det kommer jag att få i maj när jag är på riksstämman i Karlstad.

I går pratade vi valmanifest med mp:s partistyrelse och aktuell politik med Maria och Peter. Mycket inspirerande diskussioner. Det är helt klart att man som miljöpartist vill så mycket och att vi kan så mycket om så olika saker. Den stora frågan är hur vi ska prioritera och uttrycka oss.
Budskapet måste ju kunna tas emot av väljarna.

Valmanifestet ligger nu i partistyrelsens händer. De ska besluta om det idag och sedan blir det en fråga för kongressen i maj.

I dag ska vi pratat valrörelse med vår partisekreterare, Agneta Börjesson och sedan blir det vårbudget innan det blir dags för tåget hem till värmen i söder.

Nu ska jag försöka få lite frukost.

Träffar: 12

Kategori: valet2010  | Skriv en kommentar