onsdag 4 augusti 2010 | Skriven av:

Just nu vräker regnet ner, lite väl mycket på en gång samtidigt som det blåser. Ett riktigt busväder. Åskar gör det också. Skönt att man nu slipper oroa sig för att det är för torrt i landen.
Lilla Grå och Sixten gillar inte åskan men Alice ligger oberörd under sängen och sussar.

I dag blev det en del jobb med dokumentationen till vårt koloniområde där vi listar bevarandevärda växter och kolonistugor. På söndag är det halvårsmöte och då ska diplom delas ut till de kolonier som har något extra bevarandevärt.

Precis innan jag skulle åka till Lund så upptäckte jag att mina hörlurar till min iPhone hade kommit i en liten katts mun och dessutom fått känna på små sylvassa tänder. Dessa lurar har gjort sitt. Möjligen kan man ta vissa “reservdelar” men något ljud kommer aldrig ur dessa någonsin.

Det var bara att köpa nya. Lite trisst men tur var i alla fall att det inte var en elsladd som Alice bet i. Det hade kunnat sluta väldigt olyckligt.

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>