torsdag 22 juli 2010 | Skriven av:

Tidigare idag var jag och skulle ge mat åt Alice med mindre bra resultat. I kväll gjorde vi ett nytt försök. Grannen som tidigare släppt in oss var inte där. Vi lånade en stol och en stega av en annan granne för att kunna ta oss över staketet. Allt detta var förgäves. Ingen Alice och inte ens en Ella. Maten vi lämnat tidigare var uppäten. Det är ju inget konstigt i sig eftersom det finns gott om katter, fåglar och igelkottar.

Mycket nedstämda begav vi oss hem. Vi sa att nu har Ella flyttat Alice och att det finns en liten chans att hon flyttar tillbaka till vår koloni. Vi pratade med vår granne och berättade om det nedslående resultatet. Jag gick en runda i trädgården och tänkte se om Ella låg där och väntade. men jag såg ingen Ella men jag såg en liten Alice. Alice kom snabbt fram och ville ha mat. Jag satte maten på verandan som vanligt och Alice kom direkt. Så det var bara att stänga verandadörren och så hade vi den sista kattungen. Nu gällde det bara att få in henne i huset utan att de andra smet ut på verandan.

Med lite mat går det mesta. Det var bara att ta tag i nackskinnet och lyfta in Alice till Sixten och Lilla Grå.

De verkade alla glad att få se varandra igen. Nu far de runt och jagar varandra.

Ella verkade inte ledsen. Det verkade nästan som om hon levererade Alice. Ella åt sin mat och gick iväg. Nu får vi hoppas hon kommer varje dag tills vi kan ordna en tid för sterilisering.

Det känns bra att ungarna är återsamlade och natten blir nog både lugn i alla fall för oss men jag tror det blir en del spring och bus …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>