torsdag 18 december 2008 | Skriven av:

Nu har vi kommit fram till ärende 3, “Förslag till bidragsregler för enskilda förskolor och fristående grundskolor inklusive skolbarnomsorg”. Vi har klarat av upprop, anmälningar och valärenden plus lite prisutdelning.
Debatten blev som vanligt samma gamla argument.
Den stora stötestenen idag var “skolpliktskostnader” och “öppettider”. Miljöpartiet försökte med ett kompromissförslag men det hjälpte inte.
På något sätt måste man kompensera för den extra kostnad som uppstår att den kommunala skolan måste ta emot elever där fristående enheter kan säga nej med hänvisning att de inte har plats.
Dessutom borde givetvis de enheter, kommunala som fristående, som har längre öppethållande få mer skolpeng än de som har kortare öppethållande.
Hur dessa belopp ska beräknas måste utredas men det ville inte alliansen.

Du kan följa kommunfullmäktige på följande länk!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>