torsdag 18 december 2008 | Skriven av:

Efter gårdagens disputation blev jag hel utslagen av huvudvärk, feber och illamående. Det kom lika plötsligt som det försvann. Efter en lite jobbig eftermiddag och en natt med omväxlande hetta och kyla så vaknade jag nästan helt kurant.

I kväll är det kommunfullmäktige trots att de sista förberedelserna inte blev som det var tänkt. Kvällens möte borde klara av alla punkter på dagordningen för en gångs skull. Men man vet aldrig eftersom vi har en punkt ”Förslag till bidragsregler för enskilda förskolor och fristående grundskolor inklusive skolbarnomsorg”.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>