onsdag 30 juni 2010 | Skriven av:

Nu är det full rulle på kolonin. Det blir fler och fler katter. Vi har vår Lisa och de fyra nya, Ella, Sixten, Alice och Lilla Grå. Vi har dessutom besök av andra katter. I går och idag har vi haft besök av en katt som troligen heter Bamse och som är försvunnen. Jaghar ringt ägaren men hon har ännu inte kommit hit. I dag fick Bamse lite mat för att vi skulle kunna se om det verkligen var Bamse. Tyvärr var det så mörkt så det var svårt att se om färgen. Helt klart har den 4 vita tassar och är vit under hakan. Vi får se om ägaren kommer i morgon och om Bamse kommer tillbaka då.
Det är några andra katter som också besöker vår koloni. Bland annat en stor helsvart med blå-grönt halsband.
Annars börjar de små kattungarna bli lite mer hemmastadda. I kväll låg alla tre ungarna under sängen på vår veranda. Betydligt bekvämare än under vår veranda där det bara är grått och kallt grus.
Vi får se om de ligger kvar i morgon.

I dag var det varmt ända fram till kvällen då temperaturen sjönk en bra bit. Det blev riktigt kallt på kvällen. Sommaren vill inte riktigt starta. Krusbären växer och blir snart mogna om det bara blir sol.

Var på biblioteket och lånade boken Kronprinsessan som handlar om Maria Wetterstrand. Får väl läsa lite i kväll innan jag somnar.

Den 15 juni kommer biografin om vår starkast lysande politiska stjärna
Maria Wetterstrand är den största stjärnan i årets valrörelse. Hon har populari tets­siffror jämförbara med stats ministern och en förmåga att övertyga som i vissa stunder är i Obama-klass. Hon förtrollar och förför sin publik. Den urbana, sop­sorterande medel klassen identifierar sig med henne och hon kanaliserar vår samtids oro för klimat föränd ringar och miljöproblem.
Hon är en politisk kronprinsessa. Hon är också en människa med stark integritet – en politikens Greta Garbo.
Frilansjournalisten Tonchi Percan har följt Maria Wetterstrand under två månader och skissar ett porträtt av henne. Barndomen i Eskilstuna, första pojkvännen, ungdomssynderna som aktivist och politiska karriären från det att hon som 14-åring var med och grundade Grön Ungdom.
Vi får följa hennes väg till toppen och veta mer om hur hon med sin gröna vision vill rädda världen.

Kategori: koloni, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>