söndag 27 juni 2010 | Skriven av:

En midsommarhelg var precis vad jag behövde. Det har varit så mycket den senaste tiden. Så mycket att jag inte haft kontroll på allt. Dessutom tillkommer det alltid en del små nya “problem att ta tagi”.
En trevlig sak som tillkommit men som tar lite tid är våra små kattungar med vidhängande mamma.
Det är mysigt med katter men de kan också bli för många och då uppstår det problem. Att skjuta små livliga krabater kommer inte på tal.
Nu ska vi socialisera de fyras gäng så att de kan vi kan placera dessa i några trevliga hem.
Det borde inte vara något problem med kattungarna. Den minsta sov inne på vår veranda, kanske inte hela natten men i alla en stund innan midnatt. Han har hittat några strandstolar som ligger under en säng.

Det är tre mycket olika kattungar. Det är verkligen intressant att följa deras dagar.
Mamman ger fortfarande di och tar hand om de små liven. Ibland är hon bestämd och ger dem en omgång. Varför vet jag inte men oftast är hon snäll och sköter om dem.

Det är bra att de har varann. De ligger ofta tillsammans och sussar. Den svartvita är den minsta men är också den djärvaste. Den lilla grå är lite sen men rätt så tuff.

Hon kommer ofta lite efter och lite utanför men sen så tar hon mod till sig och är åter med i leken.

Ibland verkar det inte så dumt att vara katt!

Träffar: 10

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>