torsdag 17 juni 2010 | Skriven av:

Klockan är 8.30 och Lunds kommunfullmäktige är redo att starta sin två dagar långa färd mot sommarlov. Huvudnumret är BUDGET 2011. Sju miljarder ska fördelas. Vård och omsorg har en driftsbudget på 1.6 miljarder och Barn och Skolnämnderna har en driftsbudget på 2 miljarder och Utbildningsnämnden har en driftsbudget på nästan 1 miljard. Dessa tar tillsammans störst del av kakan.

Det finns i princip bara två förslag. Ett från majoriteten och ett från oppositionen. Vilket kommer att innebära att långa diskussioner kommer inte att ge något resultat i själva budgeten men förhoppningsvis blir någon som lyssnar lite klokare på vad partierna

Man kan följa kommunfullmäktige via STEVE eller via webben.

Träffar: 9

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>