onsdag 16 juni 2010 | Skriven av:

Nu har vi fått besök igen. Vi har nu två kattungar som bor under vår veranda. Kattmamman verkar ha övergett dem. Tidigare var det minst 3, eventuellt 4. Frågan är om kattungarna har blivit utplacerade på olika ställen.
De två som nu bor hos oss äter med god aptit och börjar bli så där mysigt nyfikna. Man kan kela med dem lite försiktigt. Ungar är alltid gulliga och dessa är inget undantag. De tultar omkring och undersöker den närmaste omgivningen.

Det är svårt att inte bli förtjust i dessa små krabater. Den svarta kattungen är lite mindre och blev undanföst vid matskålen av den andre kattungen i början. Efter tag så tog den mod till sig och tog plats vid matfatet. Nu är den svarte den som är mest djärv och nyfiken. Frågan är hur detta ska sluta.
Kommer vi att kunna motstå dessa små krabater?
Hur ska det gå med min kattallergi?

I morgon börjar budgetfullmäktige och håller på i två dagar. Budgetfullmäktige börjar 8.30 med en allmänpolitisk debatt. Fullmäktige kan följas via STEVE (Student TEVE) eller webben. Man kan också ta sig till Stadshallens sessionsal.

Träffar: 8

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>