tisdag 15 juni 2010 | Skriven av:

Tingsrättsförhandlingarna började 9.00 och slutade 17.45. En lång dag med kluriga mål. De två första målen där bad de tilltalade om ursäkt för vad de gjort. Det är inte så ofta detta händer. Det ger lite hopp att de tilltalade kommer att ändra sitt beteende och förhoppningsvis var det sista gången de sitter i Tingsrätten som tilltalade.
Hade tänkt att hinna med lite mer än bara vara nämndeman.
Direkt efter Tingsrätten hastade jag iväg till Mp Skånes förhandlingsgrupp. Spännande uppdrag hur vi ska maximera den gröna politikens inflytande under nästa mandatperiod. Ingen lätt uppgift men inte omöjlig och väldigt inspirerande och viktig.

Efter detta möte tänkte jag gå hem men fastnade i Mp Lunds ledningsgrupp (LG). Jag är inte ledamot i LG men adjungerad så det var svårt att inte vara med en stund.
Han i alla fall komma hem till kolonin innan det blev mörkt. Alltid nåt.

Kattungarna syns fortfarande inte till men kattmamman kommer och vill ha mat. Hon är väldigt rädd men hungern gör att man får klappa henne när hon får mat. Hon kan till och med kosta på sig att stryka sig mot handen för att få mat. Inte lätt att vara kattmamma.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>