lördag 12 juni 2010 | Skriven av:

I dag hade Mp Skåne och Mp Lund ett arrangemang ihop där vi lät Lundaborna få sina cyklar ”justerade” och under tiden kunde man med pedalkraft göra sin egen smoothie med ekologiska ingredienser från Mossagården. Vi hade även en tävling där man kunde vinna ett Sommarkort hos Skånetrafiken.

Det blev riktigt bra. Det blev lite köer till cykelreparatören så det många tillfällen till att prata politik. Det var många som uppskattade arrangemanget. Många blev riktigt energiska att cykla på smoothiecykeln

Det blev riktigt roliga diskussioner där många försvarade miljöpartiets politik så det var bara att hålla med och understödja argumentationen. Lund är verkligen en cykelstad men den kan bli bättre. Det borde vara lättare och säkrare att parkera sin cykel vid kollektivtrafikcentra. Det borde också vara lättare att ta med cykeln på tåg och buss. Kombinationen cykel och kollektivtrafik är oslagbar.

Vi hade dessutom tur med vädret. Det blev bara ett skyfall som inte varade i mer än 10 minuter.

Frågan är när ska vi göra om detta?

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. lausse skriver:

    Grattis! Bra grej!

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>