lördag 5 juni 2010 | Skriven av:

Nu är det slutspurt på REWORK The World. Ungdomar från Storbritanien ställde en berättigad fråga. Var har ungdomen varit på denna konferens. Trots att det har funnits många unga närvarande på konferensen har det varit väldigt få ungdomar som fått vara på scen och talat om sina erfarenheter, drömmar och idéer. De som pratat har varit äldre och många ord har varit gammal kunskap.
Framtiden skapas av oss alla gamla som unga. Det finns ingen absolut motsättning mellan gamla och unga. De bästa resultaten kommer ur mångfald.
Trist att man på en konferens som handlar om unga inte låter dessa komma till tals.

Kategori: ungdomsfrågor
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>