onsdag 2 juni 2010 | Skriven av:

Lyssnar på Majora Carter. En verkligt energiknippe som har kunnat förändra genom sitt engagemang. Det börja med att hon fick en hund som hon gick ut och promenerade med. Hunden ledde henne till en illegal soptipp. Det tyckte at det var för djävligt att miljön blivit förstörd och ville göra något åt det. Hon fick Bronx att reagera och soptippen förvandlades till park.
När det var fixat slutade hon inte sitt engagemang. Det blev projekt som gick ut på att förbättra utemiljön i South Bronx, vilket gav nya jobb och som gjorde att felr människor var utomhus, som ledde till att brottsligheten sjönk. Hon startade också olika projekt som gröna tak.

Hunts Point Riversida – BEFORE and AFTER


Läs mer!

Kategori: klimat, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>