tisdag 1 juni 2010 | Skriven av:

Intrtessant att lyssna till Marit Sanner från ForandringsFabrikken i Norge som belyste hur barn och unga som befinner sig i utsatta situationer kan komma till tals genom att själva föra fram sina åsikter på ett framgångsrikt sätt till beslutsfattare.
Många konkreta exempel som t ex de som vårdas på institutioner får utbilda de som ska jobba som vuxna på en institution. Bra att sätt att återkoppla erfarenheter ”Hur är det att utsättas för institutionens ”personal & verksamhet”?
Mycket av ForandringsFabrikkens idé är att lyssna och ta till oss det vi hör.
Får kolla mer på deras hemsida.
Nu är det lunch. Förhoppningsvis är det lite bättre lunch än igår …

Kategori: barn, demokrati
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>