måndag 17 maj 2010 | Skriven av:

Även om det är trevligt med riksstämmor och kongresser blir man trött. Nu har jag sovit lite extra och är redo för nya utmaningar. Denna vecka blir lite hektiskt men troligen är det många fler i Lund som kommer att ha en hektisk vecka eftersom Karnevalen börjar på fredag.
Denna vecka ska jag vara med på en konferens om CSR, Corporate Social Responsibility. Den arrangeras av CSR Skåne, Region Skåne och TEM.

Intressant program. Bar att det blir lite mer fokus på denna fråga. Konferensen avslutas med en panel med bl a politiska partier.
I denna panel ska jag vara med. Vi får se hur det går.

Det har hänt mycket på kolonin bara på några dagar. Kolonin har verkligen blivit riktigt grön bara på någon vecka. Plommonträdet har blommat över och päronträdet ät på väg att blomma fullt ut. Det blir fler och fler blommor som slår ut.

Kategori: etik, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>