fredag 2 april 2010 | Skriven av:

I Novus mätning bland förstagångsväljare får de rödgröna 53 % mot alliansens 35 % trots att (SD) och piratpartiet får 6 % vardera. Miljöpartiet får 17 %. (FP) får 6 %, (C) får 3 % och (KD) endast 2 % vilket förklarar allians svaga totalsiffra.

Detta bådar gott inför den 19 september!

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>