söndag 28 mars 2010 | Skriven av:

Nu är det bästa tiden. Det blir varmare, det blir ljusare och det blir grönare. I dag tappar vi en timme men den kommer ju igen och det blir längre kvällar.
Efter 2 dagar i Stockholm ska jag bara vara och inte gå på några möten. Det var stora skillnader mellan Stockholm och Lund. I Lund missade jag 16 graders värme och i Stockholm låg det stora snöfläckar kvar och stora isflak i vattnet.
Ska hinna med ett core-passFriskis & Svettis, det är precis vad jag behöver.

Nu närmar sig kolonilivet. Nästa helg är det påsk och då startar kolonisäsongen. Det är mycket som ska göras nu i början. Förhoppningsvis har värmen kommit för att stanna så att fröna börjar gro. Under vintern har det lagts in nya avloppsrör på hela koloniområdet. Nu återstår att gräva på vår tomt så vi kan koppla in avloppet till kolonistugan. Så det lär väl bli en del grävande.

Nästa vecka är kort men det kommer ändå att vara en del att göra. Bl a ska jag vara med på Mp Båstads årsmöte och sedan blir det bildandemöte av Mp Klippan. Sedan blir det en skön lugn helg.

Träffar: 10

Kategori: friskvård, jympa, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>