fredag 26 februari 2010 | Skriven av:

I DN/Synovates februarimätning ökar Miljöpartiet och får 9.7 % och de rödgröna ökar totalt och får 49.6 % mot alliansen 43.0 %. (SD) ökar men omräknat för att ta bort de röster som gick till partier som inte klarade 4%-spärren så får de rödgröna 50.6% och får därigenom egen majoritet.

Alla i alliansen minskar förutom (C) som ökar med 0.1 %-enheter och får 4.9 %. (KS) klarar 4%-gränsen med en hårsmån och får 4.1 %.

Träffar: 8

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>