lördag 20 februari 2010 | Skriven av:

Åkte lite tidigare till Hässleholm för att inte komma försent till vårt regionmöte. Det snöade igår när jag gick och la mig så jag var extra spänd när jag somnade in. På morgonen såg det bra ut i, bara lite nysnö.
Allt gick bra med mitt tåg. Det var i tid.
Nu återstår bara alla de andra …

Kategori: Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Jane Cimmerbeck skriver:

    Hej Yngve!

    Snabbt marscherat med att få ut informationen! Det kallar jag samhällsservice! Tack för ett bra jobb vid mötet i dag:-)

    Jane

  2. Yngve skriver:

    Tack själv!

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>