torsdag 18 februari 2010 | Skriven av:

Det har inte varit lätt men nu har jag bestämt mig. Jag ställer upp på valbar plats till regionfullmäktige men inte till kommunfullmäktige. Det har inte varit alldeles enkelt. Man vill ju så mycket men det är bara 24 timmar per dygn som man har till sitt förfogande. För miljöpartiet och mig själv är det självklart att man inte ska sitta i högsta beslutande organ på mer än en nivå. Så jag får välja mellan kommunfullmäktige och regionfullmäktige.

Äntligen har jag kommit till ett beslut och det blev regionfullmäktige.

Nu är det ju en del kvar innan det blir något av detta. Fösta station är nu på lördag, då är det regionmöte på vilket Mp Skånes listor till regionfullmäktige och riksdag ska fastställas. Det blir totalt 10 listor som ska fastställas.
Metrologerna har ”lovat” snöoväder på lördag. Förhoppningsvis blir det inte värre än att vi kan ta oss fram och tillbaka till Hässleholm.

Det är givetvis ett steg att bli föreslagen av valberedningen men sedan återstår att man också ska utses av regionmötet. Sedan blir det en ren formalitet att bli vald den 19 september.
Eller?

Kategori: Mp Lund, Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>