onsdag 10 februari 2010 | Skriven av:

Nya MiljöAktuellt skriver “Hon är miljömäktigast 2010”

Maria Wetterstrand, Miljöpartiets språkrör, är Miljömäktigast år 2010. En titel som självklart är en ära, men samtidigt förpliktigar en hel del. Själv vill Maria Wetterstrand gärna vara miljömäktig, så länge det innebär att hon får ha inflytande över miljöfrågorna.

Enligt juryn utses Maria Wetterstrand, Miljöpartiets språkrör, till 2010 års miljömäktigaste för att hon ”är trovärdig, kunnig, engagerad, rak och saklig. Hon är en lysande stjärna som tar Miljöpartiet till nya höjder genom att föra in nya idéer och tankeströmningar.” Enligt nomineringen har också Maria ”på ett tydligt, personligt och rakt sätt lyft in miljöfrågorna rakt in i människors tv-rum och läsefåtöljer.”

Detta har tyckt länge, trevligt att det nu finns fler som tycker att Maria Wetterstrand är en lysande stjärna som på ett tydligt, personligt och rakt sätt lyft in miljöfrågorna rakt in i människors tv-rum och läsefåtöljer.

Det är bara att gratulera oss själva till att ha en en sådan resurs i partiet …

och så givetvis ett GRATTIS TILL MARIA!

Träffar: 5

Kategori: demokrati, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>