onsdag 10 februari 2010 | Skriven av:

Är på möte med miljöpartister från södra Sverige. Vi har precis pratat höghastighetsbanor. Visst är det bra med höghastighetsbanor men det behövs även bra matartrafik. Det finns många som vill åka tåg istället för att köra bil och dessutom behövs det en överflyttning av gods till från väg till spår. Skåne har en väldigt stor transittrafik av gods. En del av denna trafiken kan överflyttas till spår men en del skulle kunnas flyttas till sjöfarten.

Fick gå från mötet och prata med Gustav Fridolin. Gustav ska iväg på en resa med sin klass och ville kolla upp hur läget var inför helgen 27-28 februari. Den helgen tänkte vi ha möten i Åstorp och Klippan för att få igång miljöpartiavdelningar där.

Gustav får fungera dragplåster och kommer att prata om sin senaste bok, Blåsta. Det är roligt att Gustav åter vill kandidera till riksdagen. Gustav är enligt min mening en man med båda fötterna på jorden.

Nu så är det dags att bege sig hem till Lund och ett litet sammanträde med Kultur- och Fritidsnämnden.

Träffar: 11

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>