onsdag 10 februari 2010 | Skriven av:

I dag är jag på resande fot. Inte så långt bara till Kristiantad. Tåget jag åkte med skulle bestå av två tågset men det blev bara ett. Vilket innebar att många fick stå eftersom det var lika många som vanligt som åkte med tåget. Det gick ändå bra eftersom tåget kom och gick i tid.

Dock blev jag uppmärksammad på ett problem eftersom det var ett kvinna med ett funktionshinder som därför använde ett litet trehjuligt fordon. Dels var det få som släppte förbi henne så att hon kunde komma med på tåget. När jag spärrade vägen för framrusande gåendes resenärer och släppte fram henne tog hon fart. Tyvärr gick det inte helt bra eftersom hennes framhjul fastnade mellan tåg och perrong. Detta är lite konstigt eftersom det är en nyombyggd perrong och relativt nytt tåg.
Nu gick det bra eftersom det fanns bra “handtag” att ta tag i så det var bara att lyfta upp framhjulet.

Anledningen till min resa är att jag ska vara med på ett möte med miljöpartister från södra Sverige. Vi kommer att diskutera hur vi kan samarbeta under valrörelsen. Det finns många sätt som vi kan hjälpa varandra.
Genom samverkan över länsgränserna kan vi vinna mycket. Mp Skåne ska snart ha en aktivitet i Osby som ligger i Skåne men det finns miljöpartister från Kronoberg som bor närmare Osby än många miljöpartister från Skåne.

Kategori: koloni, Mp Skåne, tåg
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>