söndag 31 januari 2010 | Skriven av:

När jag gick till tåget som skulle avgå 11.22 var jag lite sen så jag gick inte tillbaka och hämtade min kamera som jag hade tänkt att ha med mig. När jag kom till Lund C så hade jag några minuter över innan tåget skulle gå. Till detta kom en tågförsening nästan 40 minuter så visst hade jag hunnit att gå tillbaka och hämta kameran. Tågförseningen berodde bl a på att ett godståg hade fått problem på Öresundsbron så endast ett spår gick att använda på bron.
Det var synd för det var ett väldigt fint vinterlandskap hela vägen till Båstad dit jag skulle åka. Det var längesedan det var så fint vinterväder i Skåne. Snön är mjuk och vinden har hållit sig lugn så att den ligger i djupa drivor överallt.
Förseningen gjorde att jag missade en del av Gustav Fridolins föredrag men det jag hörde var bra. Gustav är duktig och det är roligt att han nu vill in i riksdagen igen.

Sedan var det möte för att återbilda Miljöpartiet de gröna i Båstad. Allt gick bra och nu finns det en interimstyrelse som ska sätta igång arbetet inför valet i höst. En första hållpunkt blir årsmötet i mars.

Återresan blev lite senare än jag tänkt mig mig och till detta kom en försening på ca 40 minuter. Denna gång var det ett X2000-tåg som hade spårat ur. Till slut kom jag fram till Lund och mötet inför kommunstyrelsen.

Efter detta möte hade jag tänkt att titta på partiledardebatten i Agenda men av detta blev det bara några minuter.

Hela dagen har det varit förseningar så det blev inte helt som jag tänkt mig men allt gick bra ändå. Jag fick lite tid att tänka över saker och ting och lite motion medans jag strövade på tågperrongerna.

Så inget ont som inte har något gott med sig.

Kategori: Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>