torsdag 28 januari 2010 | Skriven av:

Det gick betydligt bättre att åka söderut än norrut. Tåget var försenat när det lämnade Ängelholm men nästan i tid när det anlände Lund. Tur att vinden mojnat eftersom det kommit ganska så mycket snö. Förhoppningsvis ligger snön kvar några dagar och att temperaturen håller sig under nollan.

I morgon är det kommunfullmäktige och denna gång inleds det hela med något “nytt”

Dialog med Lunds fullmäktigeledamöter

Torsdagen den 28 januari, mellan klockan 16.30 och 17.00, i foajén på plan 2 i Stadshallen har Lunds kommuns invånare möjlighet att träffa och föra direkt dialog med kommunfullmäktiges ledamöter.

Lunds kommuns demokratiberedning har undersökt olika sätt att öppna för mer dialog mellan Lunds kommuns invånare och Lunds kommunfullmäktiges ledamöter samt ersättare. Som ett led i detta bjuds nu allmänheten in att träffa fullmäktiges ledamöter. Faller försöket väl ut finns det möjlighet att fortsätta med denna typ av dialog.

Fullmäktige börjar som vanligt kl. 17.00.
Läs mer om ärenden som kommer att behandlas!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. TransitGirl skriver:

    Jag har just lagt upp en sida som lämpar sig bra när man “snöar in” på kollektivtrafiken. På http://www.sentilljobbet.nu kan man dela med sig av förseningar till andra medresenärer för när det väl är dags att fylla i resegarantilappen och få tillbaka pengar är det ju inte alltid man minns hur sen man blev…

  1. Flitigaste Gröna Bloggarna « Joakim Hörsing

    […] är flitigast för stunden och det senaste inlägget handlade om snökaoset, i övrigt har han en vegan profil och skriver en hel del ur ett region […]

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>