onsdag 27 januari 2010 | Skriven av:

I dag har jag jobbat en del med hemsidor. Det har varit skönt att kunna sitta inne och titta ut på snön som yr omkring.
Nu är stugsittandet över. Nu sitter jag på ett tåg till Ängelholm som är en timme försenat men jag kommer ändå fram i tid. Jag steg på tåget som skulle vara i Lund 17.22. När vi kom till Helsingborg fick jag reda på att tåget var 1 timma försenat. Jag steg alltså på 16.22-tåget. Tåget var överfullt och tydligen fick all som skulle stiga på i Malmö inte rum.

Förseningarna beror på snöoväder. En hel del tåg är dessutom inställda. Det ska bli spännande och se hur det går när jag ska tillbaka till Lund senare i kväll. men det är en senare fråga.

Jag ska vara med på Miljöpartiet i Ängelholms årsmöte. Det är altid kul att besöka kommunerna runt om i Skåne.

Medans jag skriver detta så har tåget stannat på en mötesplats. Problemet är att det tåg vi ska möta är försenat så nu får vi vänta tills det kommer. Så jag hinner nog i tid till årsmötet men hela min tidsmarginal är uppäten.

Kategori: Mp Skåne, väder
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>