lördag 23 januari 2010 | Skriven av:

Ny programlayoutI dag har jag spenderat dagen på regionmöte med miljöpartiet. Dagens höjdpunkt var ”Regionprogram 2010-2014”. Det tog tid men till slut så hann vi igenom allt och vi har nu ett nytt regionprogram för nästa mandatprogram. Regionprogrammet är vad Miljöpartiet i Skåne går till val på och det våra regionfullmäktigekandidater ska ha som rättesnöre.

Det blev många diskussioner. Det mesta, rent politiskt, var vi överens om, men hur det skulle formuleras var vi lite mindre överens om. Men vi lyckades enas om skrivningar på allt. Nu återstår justeringar utifrån regionmötet och så lite layout …
Nu ska vi snart bestämma våra listor till regionfullmäktige och riksdagen. Det sker den 20 februari.

Nästa vecka inbjuder PIL till idrottspolitisk debatt den 26 januari 2010. På måndag är det inför kommunfullmäktigemöte eftersom det är kommunfullmäktige på torsdag. På agendan finns bl a två medborgarförslag. Ett handlar om att Lunds kommun ska marknadsföra ”siste april”-firandet i Lund för att göra det till ett positivt arrangemang. Ett annat handlar om ”skolmatsutbytes system”.
För övrigt är det inte så många ärenden.

Under veckan ska jag öven hinna med Mp Ängelholms årsmöte och veckan avslutas med Mp Båstads (åter)bildandemöte. Det ska verkligen bli kul.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>