fredag 8 januari 2010 | Skriven av:

Det har både varit en lång och en kort vecka. Lång för att jag har hunnit med en del och kort för att det redan är fredag pga att det var en helg mitt i veckan.

I går planerade jag Mp Skånes valrörelse och i dag var det Mp Lunds valrörelse. Det är mycket på gång nu. Nya kommun- och regionprogram ska fastställas. Listor till kommunfullmäktige-, regionfullmäktige- och riksdagsval.
Sedan är det ju en hel del annat som valmanifest, prioriterade valfrågor, material, aktiviteter, valstugor …
Listan blir väldigt lång.
Men det är kul speciellt som miljöpartiet nu har medvind. Vi kommer att under januari månad att återstarta två kommunavdelningar med hopp om nya mandat i dessa kommuner.

I nästa vecka är det årets första kommunstyrelse. Det vita kuvertet var inte lika tjockt som vanligt så det blir en mjukstart. Många interna möten blir det i nästa vecka men det är ju bra att rivstarta direkt helgerna.

I helgen blir det nog ett besök på kolonin. Vi behöver hämta hem äpplen och kolla hur kallt det är i stugan. Just nu är det minus 9 grader i Lund. Så det blir nog inget grävande i alla fall. Kanske finns det grönkål och brysselkål att skörda.
Annars så blir det bara att sitta inne och njuta av stugvärmen och så blir det lite jobb med bloggar, hemsidor och facebook.

Allt för att vara redo för en rolig och spännande vecka.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>