tisdag 22 december 2009 | Skriven av:

Har precis lagt över grunden på Mp Skånes hemsida så att den nu ska visa den nya layouten. Nästa steg är att någon på riks länkar om så att den nya hemsidan blir den som man kommer till när man skriver mp.se/skane.
Det tar en del tid att jobba med hemsidor och det har varit lite trixigt att få över allt gammalt. Denna gång gick det lättare eftersom jag tidigare har lagt över Mp Lunds hemsida. Nu åter står bara ett 30-tal kommuner i Skåne.
Alla ska vara överförda den 1 januari 2010.

Jag blir glad över att snön och vintern fortfarande är kvar. Nu har snöröjningen även insett att det finns gång- och cykelbanor. Det finns dock fortfarande mycket snö kvar dessa och på många ställen har man saltat och sandat trots kylan och att snön legat decimeterhög (om man nu kan säga hög om en decimeter, men allting är relativt). Vilket innebär att det blir moddigt jobbigt att ta sig fram. OK för min egen del men har man rullator eller barnvagn eller har lite svårt att gå så blir det ganska så jobbigt att ta sig fram i vintervädret.

I dag (tisdag) blir det städning, julpynt och lite pyssel. Sedan så blir det ett besök på Biogrönt, Lunds enda “helekologiska affär”. Det behövs lite mer ingredienser till den veganska julmaten. Ser fram emot en vit och lugn jul med lagom mycket god vegansk mat.

Är lite hungrig nu men timmen är sen , eller tidig om man tänker på att det redan är tisdag. Nu måste jag gå och lägga mig annars så kommer jag inte att somna. Äta får jag göra i morgon.

Stadsparken_Snö_dec2009

Träffar: 16

Kategori: livsstil, Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>