måndag 21 december 2009 | Skriven av:

Så var det avklarat, sista interna mötet detta året. Det var Mp Skånes valplansgrupp som träffades denna gång förstärkt med GU Skånes språkrör.
Även om det är 271 dagar kvar till valdagen 2010 så är det mycket som måste klaras av innan dess. Läget för miljöpartiet har aldrig varit bättre men det kommer inte att bli någon promenadseger. Vi måste kämpa in i det sista.
Nu behöver vi samordna alla krafter. Vi har numera inte bara miljöpartiet utan vi har Grön Ungdom, Gröna Studenter och Gröna Seniorer.

Bli_medlem_juni_2009 Vi växer i alla kategorier och i opinionsmätningar. Det är verkligen roligt och nu gäller det att ta hand om alla nya medlemmar. Vi kommer att ha bl a att genomföra politikerutbildningar varefter behovet uppstår. Arbete pågår för fullt men det finns alltid plats för fler.
Speciellt roligt är det att vi kommer att kunna starta nya mp-avdelningar i s.k. vita kommuner (där vi inte har plats i kommunfullmäktige).
Du som läser detta får gärna höra av dig om du är intresserad av att vara delaktig i den gröna rörelsen.

Nu är det helg som gäller. Inga möten men det blir en del hemsidejobb och så lite bloggande och facebookande. Den 1 januari 2010 ska miljöpartiets nya hemsidor vara i full gång. Hittills har jag lagt Mp Lunds hemsida nästa blir Mp Skånes. Sedan återstår ett antal andra kommunhemsidor.

Träffar: 8

Kategori: Mp Skåne, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>