söndag 20 december 2009 | Skriven av:

I går när jag gick hem från en liten julavslutning var det snöväder. Det kom vackra små snöflingor som kom dalande från ovan.
Nu på morgonen när jag tittar ut så är allt täckt av snö. Så här mycket snö som fallit och landat vertikalt har jag inte sett på länge.
Fantastiskt vacker hoppas snön ligger kvar över julen.

Hoppas nu att bara de som måste ut på vägarna gör det och övriga tar fram pulkor och skidor i stället.

Det känns bra att det nu snart är jul. Ska bli skönt att bara vara ledig. Vi tänker inte åka någonstans utan bara vara hemma och njuta. Blir vädret så här så blir det sköna promenader i vinterväder. I år blir det veganjulmat som vanligt men i år tänkte vi förnya oss och använda recept från tidningen Hälsa.

HEMMA I MITT KÖK
När förbundsordförande för Djurens Rätt, Alexandra Leijonhufvud bjuder på vegetariskt julbord saknas inga delikatesser. Vi bjuder på alla recepten!

Fdr_julbord2009 I senaste numret nr 12 2009 är det ett reportage där Djurens rätts ordförande bjuder på julbord. Där finns många läckra recept så man behöver ju inte vara hungrig i jul.

Andra julrecept

Vegetariska föreningen

Djurens rätt

Veganföreningen

Kategori: livsstil, vegan
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>