onsdag 9 december 2009 | Skriven av:

Valrörelsen har börjat och just nu håller vi på med att ta fram ett nytt regionprogram. Vi har haft en öppen remissrunda där alla som ville fick komma med synpunkter. Nästa steg är att ta det reviderade remissupplagan till Mp Skånes styrelse varefter det blir beslut på ett regionmöte den 23 januari.
Det är alltid svårt att få en balans mellan allmänna politiska synpunkter och konkreta förslag. Regionprogrammet ska gälla för mandatperioden 2010-2014 så detaljnivån kan inte vara alltför stor. Regionprogrammet ska vara ledstjärnan för våra poiltiker som ställer upp i regionfullmäktigevalet. Det är dessutom lätt att skriva mycket text för att man vill ha med allt. Man vill ju så mycket och allt är viktigt …

I kväll ska vi ha en liten kurs i hur man sköter hemsidor. Miljöpartiet håller på att uppdatera hemsidorna. Den nya hemsidan administreras fortfarande på verktyget Nuevo. Det blir ett litet annorlunda upplägg och vissa nya funktioner tillkommer samtidigt som en del gamla försvinner. Så det gäller att tänka om lite när det gäller att sköta hemsidan.

Hemsidor och sk social medier kommer att bli allt mer intressanta i kommande val, tror man i alla fall. Det gäller att försöka hänga med. Tid tar det i alla fall men man får hoppa att det också ger resultat.

Kategori: Mp Skåne, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>