måndag 26 oktober 2009 | Skriven av:

Är något tagen av en liten förkylning eller influensa. Har inte så mycket feber men har ont i halsen och näsan rinner. Ska nog bli bra snart. Har tagit det lugnt i dag. Bara suttit lite vid datorn och blivit uppassad av min sambo.
I kväll hade jag tänkt att vara med på mp:s möte inför kommunfullmäktige på torsdag och ett möte för nya medlemmar. Vi har fått många nya medlemmar vilket är jätteroligt. Nu ska vi ta hand om dessa också och så ska vi inte glömma de som varit med ett tag heller.
Hoppas jag vaknar i morgon pigg och rask.

Tittade precis på TV8 – Adaktusson som hade Maria Wetterstrand som gäst. Maria klarade sig utmärkt som vanligt. En stor del av programmet kom att handla om bensinskatt. Sedan blev det lite hypotetiska frågor kring regeringsbildning efter valet.

Kategori: sjukvård, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>