söndag 25 oktober 2009 | Skriven av:

Peter Eriksson avslutade kommun- och landstingsdagarna. Han berättade om att moderaterna hade presenterat ett förslag om förbättrad skolmat som var väldigt lik det som miljöpartiet har drivit en längre tid.
“Här var det inget problem med upphosvrätt och fildelning” – men det gör inget sa Peter, Miljöpartiets politik är fri och till för att genomföras.

Miljöpartiet behöver vara mer kaxiga. Det räcker inte bara att vara med i matchen vi måste vinna också. Klimatpolitiken är ett exempel på detta. Det räcker inte att övriga partier håller med i ord, det räcker inte att allmänheten tycker att miljöpartiet har störst förtroende i klimatfrågan.
Miljöpartiets politik måste också genomföras, och det börjar bli bråttom.

Nu är tre spännande dagar över och nu börjar jobbet …

PeterE_okt2009

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
 1. Energibruket skriver:

  Hej,
  Gjorde en webbsökning (efter annat….) och hamnade på din sida. Trevlig och matnyttig blogg!
  Kika gärna in på http://www.energibruket.se Energibruket är en mötesplats för diskussion och innovation om energieffektivisering.

  Mvh
  Energibruket

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>