måndag 19 oktober 2009 | Skriven av:

I dag är det Mp Lund medlemsmöte. På dagordningen finns det punkter som berör valet 2010. Extra kul att diskutera valet nu då både våra opinionssiffror och medlemssiffror.
I dag har jag varit på möte med EMIL, Ekologisk Mat I Lund. Då fick vi intressanta siffror som visar att Lunds kommun köper allt mer ekologisk mat. Mycket positivt.

Förra och denna vecka pågår Fair Trade Fokusveckor. En del i detta arrangemang är det Fair Trade Fika som är en tävling mellan våra Nordiska länder vem som fikar mest rättvisemärk fika.
Välkommen till Lilla Fiskaregatan 10 mellan 8-20 om du vill fika!

På fredag åker jag till Örebro för att vara med på Miljöpartiets Kommun- och landstingsdagarna. Det kommer att bli intressanta dagar med ett stort antal seminarier.
På fredagseftermiddagen kommer jag att delta i ett studiebesök:

MAT I PARK!
Vi träffar kostchef Bo Carlsson som har KRAV-certifierat gymnasieskolornas kök. Vi träffar också Lars-Erik Krafve, stadsträdgårdsmästare som visar oss Örebros vackra stadspark. Detta händer under seminariet i Stadsträdgården med KRAV-butik och restaurang i växthusmiljö.

Kategori: ekologi, Fair Trade
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>