fredag 2 oktober 2009 | Skriven av:

Har nu installerat Mac OS 10.6 som kallas Snow Leopard. Uppgraderingen gick smärtfritt. Ibland kan man undra varför man köper uppgraderingar. Jag har inte märkt så stora skillnader i alla fall inte utseendemässigt.
Men en sak har jag märkt och det är att man inte kan köra mobilt bredband. Jag använder Glocalnet och det går bra att installera bredbandet men så fort som stickan (modemet) sätts in så kraschar datorn. Det är tydligen samma problem med Telia och Tre.
Riktigt irriterande.

Jag kan visserligen köra Windows och då fungerar det mobila bredbandet. Så surfa kan jag göra men det blir lite problem med e-post och iTunes. Man får hoppas att det kommer en lösning snart. Inget stort världsproblem bara så irriterande.

Just nu haglar det ute inte precis vad jag önskar. Visserligen är det torrt i markerna men nu tänkte jag ta helg och njuta av en skön kolonivistelse.

Kategori: teknik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>