söndag 6 september 2009 | Skriven av:

Skönt att bara ta det lugnt förutom ett jympapass. Vädret var lite omväxlande men solen sken nästan hela tiden. Det är lite tidigt för skörd av plommon och äpplen men snart så är det dags.
En del vindruvor är redan mogna och i år är de extra stora och många. Vi har bara en stock men det blir ändå ganska så mycket. Lättskött är det i alla fall. Lite ansning efter blomningen och sedan inget mer än skörda. Vatten är aldrig ett problem oavsett hur torr somrarna har varit.

Detta är sista lediga helgen på länge så det gäller att njuta så länge den varar. En granne bjöd in till sista fikat för säsongen. Det blev en trevlig stund och mycket diskussioner om koloniområdets nya avlopp, svininfluensa, plommon och äppelvecklare och mycket annat som hör till kolonilivet.

Satt en stund ute i trädgården och lyssnade på tystnaden och njut av en ljum höst kväll. Det är livskvalité.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>